ANDEJÕGI VOOLAMA

ANDEJÕGI

Projekti MÄRKA ANDEID JA ANDEKAID raames käivitab Pärimustarkuste Instituut rahvaliikumise ANDEJÕGI – Andekus pole mitte ainult see, et sa saad sellega ennast esile tõsta, vaid ka iga positiivne omadus, mida sa saad teistele jagada, sest anne tuleb sõnast and ehk andma.

Rahvaliikumisega liitumiseks ei pea ennast kusagil registreerima, piisab vaid oma lähedaste ja tuttavate positiivsete omaduste märkamisest ja esiletõstmisest.  Oluline on pidada meeles ka neid, kellega Sa enam ei suhtle, aga kes on omanud olulist rolli Sinu elus. Õnn ei koosne ainult asjadest, vaid üksteise positiivsete omaduste märkamises.
Pärimustarkuste Instituut soovitab selleks kahte võimalust:

Pühade ajal mõtleme neile, kes on meie elus mänginud olulist rolli ja oma positiivsete omadustega mõjutanud meie elukäiku.
Üks ja kõige lihtsam võimalus oma lähedasi austada on neile helistada, saata sõnum või postkaart ning tänada neid selle ande ees.

Austada oma lähedasi ja tuttavaid Märgiga, mis väljendab teie positiivset suhtumist märgi saajasse. Märgi tellimiseks sisene tellimisvormi.

ANDEJÕGI ON KOGU PERELE
Positiivne mõtlemine parandab tervist, tõstab meeleolu ja vähendab stressi!

Pärimustarkuste Instituut MTÜ

Ostukorv