Võtmeks on kaastunne…

Ma ei ole geenius, olen hea kuulaja @MedicalMedium

Kõik, mida minu meditsiinimeediumi raamatutest lugenud olete, pärineb kaastunde häälelt. Ma ei pea silmas oma häält – kuigi minagi püüan olla nii kaastundlik kui võimalik. Räägin Ülimast Vaimust, Kaastundevaimust -kes on kogu selle informatsiooni allikas, mis raamatutes on esitatud. Vaim on elav sõna kaastunde tähistamiseks. Vaim on jumala viis väljendada kaastunnet inimkonna vastu. Vaim tahab, et te oleksite õnnelikud ja terved, et teie tulevik saaks olla helge. Vaim tahab, et te ennast säästaksite, kohaneksite, oma et muudaksite. Sellest kaastundest tuleneb otseselt kõik, mis on raamatute lehekülgedel kirjas.

Lootus on neil päevil populaarne teema. Me kõik tahame lootust. Me kõik vajame lootust. Lootus on see, mis annab jõudu meid endid ja meie perekondi puudutavatele unistustele. Lootus on põhjus, miks inimesed hommikul ärkavad; see on sädelus kellegi silmis. Lootus on sädemeke usust, et teie elu võib igal tasandil paremaks muutuda. Teie südames on kindel otsus, et asjad võivad muutuda paremaks, et nad täiesti kindlasti lähevad paremaks. Ilma lootusteta oleme meie, inimesed, vaid tühjad kestad.

Ilma kaastundeta pole aga mingit lootust; kaastunne on lootuse hing. Lootus on tulevik, kaastunne aga olevik. Lootus on edasiviiv tee, kaastunne on tõrvik, mis näitab teed. Lootus on uks, kaastunne aga võti – ning lootust ei saa lukust lahti teha, kui teil pole võtit.

Kui oma olin laps ja surmani väsinud informatsioonist inimeste võitluste kohta, millega Vaim mu üle ujutas, tahtsin valida ümbritsevate inimeste kannatusi. Kas ma ei või lihtsalt teha lõppu inimestest hoolimisele? küsisin ma Vaimult.

“Sa pead neist hoolima,” kostis Vaim. Jätta need inimesed kannatama – see polnud võimalus minu jaoks. Ma pidin seda südamesse võtma, pidin õppima kaasa tundma – olema praegusel hetkel koos nendega, et nad ei tunneks end üksi ja et nad saaksid jälle lootust, Me kõik oleme mõeldud üksteisele kaasa tundma. See on üks heategudest, ida me siin teeme ja see on tähtis. See on osa meie kollektiivsest eluteest, osa võimalustest kiirenemisajastu üle elada ja inimkond järgmisele tasandile tõsta. Anthony William menuraamatute “Meditsiinimeedium” autor

 

Ostukorv