Picasso soovitus

Algaja kunstnik küsis Picassolt: “Kuidas saavutada edu? Kui vaja, ma võin selle nimel nälgida. Ma võin ööbida, kus juhtub. Ma võin keelduda kõigest. Ma võin töötada ööd ja päevad.”

Picasso katkestas teda: “Armastage kalamarja ja šampanjat, puhake ja nautige elu – siis hakkate hoopis teisiti joonistama ja ellu suhtuma! Te mõistate lõpuks, milleks te töötate.”🌹

Picasso soovitus rõhutab tasakaalu leidmise ja elust rõõmu tundmise tähtsust, isegi intensiivse pühendumise ja tööjuures. Algaja kunstniku jutt edust ja ohverdamisest näitab, et ta on valmis kõike tegema, et saavutada oma unistused. Kuid Picasso kutsub teda üles vaatama sügavamale – tõeline loovus ja kunstlikud saavutused ei tule ainult pingutamisest ja eneseohverdamisest, vaid ka elust rõõmu tundmisest ja nautimisest.

Elu ilu ja naudingud, nagu kalamarja ja šampanja, on oluliseks osaks loomeprotsessist. Need esindavad elu väikeseid rõõme, mis võivad tuua inspiratsiooni ja loovust. Kui kunstnik suudab leida aega ja ruumi, et nautida elu ja selle ilu, aitab see tal avardada oma silmaringi ning arendada oma loomingulist visiooni.

Picasso kutsub üles kaastunde ja enesehoole praktiseerimisele, mis aitab kunstnikul säilitada oma sisemise rahu ja loovuse. Seejärel saavad need positiivsed emotsioonid ja elamused peegelduda tema loomingus.

Tõeline kunst ei tule ainult vaeva nägemisest, vaid ka elamisest ja tunnetamisest. Kui kunstnik õpib leidma tasakaalu töö ja naudingu vahel, avardub tema loominguline potentsiaal ning ta suudab joonistada ja väljendada end hoopis teistsugusel ja sügavamal viisil. Picasso kutsub meid üles mitte unustama elu ilu ning leidma inspiratsiooni kõigest, mis meid ümbritseb, et saaksime loovust tõeliselt vabastada.💙🖤🤍

Ostukorv