OLEN ALATI VALMIS ANDESTAMA

Mulle meeldib vabadus, mida tunnen, kui heidan endalt kritiseerimise, hirmu, süütunde, vimma ja häbitunde taaga. Siis olen ma võimeline andestama endale ja teistele. Nii saame me ennast vabastada, Ma andestan ümbritsevatele inimestele hea meelega kõik vanad asjad. Ma ei taha enam kauem minevikus elada. Ma andestan ka endale, et olen seda vana taaka nii kaua endas kandnud. Ma annan endale andeks, et ei ole osanud ennast ega teisi armastada. Iga inimene vastutab oma käitumise eest ja vastavalt tema käitumisele kohtleb teda ka elu. Seetõttu ei ole mul mingit vajadust kedagi karistada. Me kõik, mina kaasa arvatud, allume omaenda teadvuse seadustele. Ma tegelen oma asjadega ja puhastan oma mõistuses need alad, kus midagi andestamata on ning avan need armastusele. Siis olen ma tervenenud.

ANDESTAMINE ON TERVENDAV ABINÕU.

MILLE MA ENDAGA KÕIKJALE KAASA VÕTAN.

 

Louise L. Hay