Väeka naise manifest

Ma olen eriline ja imeline olend, kes on kehastunud siia aegruumi, kogemaks müstilist muinasjuttu ja fantastilist mängu nimega Elu. Ma armastan ennast just sellisena ja sellepärast, nagu ma olen – olen ju Looja looming, kõiksuse teadvusesädemeke ja seega, olles mina ise, täiuslik!

Ma olen väga kaunis, imeilus ja võrratu Naine! Minu sisemine ilu ja väline võlu on lummavad ning muudavad oma säraga maailma paremaks paigaks. Ma olen iseendaga rahul ja ei võrdle end teistega, ei kritiseeri end ega suhtu endasse mitte kunagi halvasti. Ma austan ennast ja ei luba end alandada, ära kasutada ega suvaliselt väntsutada – see, kes soovib minu elust osa saada, peab mind samamoodi austama ja väärtustama.

Ma olen hea, hooliv, kaastundlik ja armastav. Ma ei ussita, ei valeta, ei tegele alatustega, ei armukadetse ilmaasjata, ei nääguta, ei vägivallatse, ei alanda, ei targuta ega näri närve, vaid olen aus ja siiras, austusväärne ja väärikas, mind saab usaldada (aga loomulikult ei saa mind ära kasutada, see on lubamatu).

Ma olen terve ja tugev, mu vaim on virge, mu meel on rahulik, mu keha on vitaalne ja mu hing hõiskab! Olen tasakaalus, rahus, õnnelik ja jagan oma elurõõmu ka ümbritsevaga. Ma olen tark ja arukas, virk ja vaimukas, minu terav mõistus ja nutikus inspireerivad, olen pidevas arengus ja püüdlen oma tõelise potentsiaali realiseerimise poole. Ma ei vägista oma vaimu ega nürista oma meeli, vaid püüan leida enda jaoks parimaid tasakaalukaid eluviise. Ma luban endale korrapäraselt puhkust ja tean, et lõõgastunud olek on ülimalt oluline nii hea tervise kui ka naudingute jaoks.

Ma olen loov ja leidlik, suudan kõikjal enda ümber luua harmooniat, ilu, mõnusat atmosfääri, hubasust ja õdusat õhkkonda. Ma olen osav ja võimekas ning võimaldan oma annetel avalduda. Ma oskan tunda rõõmu väikestest asjadest. Ma oskan anda ja oskan ka vastu võtta ning olen iga päev tänulik oma elu ja selles sisalduva eest.

Ma olen kirglik naine, kes pakatab seksuaalsest väest, minu hõrk sensuaalsus on vaimustav ning minu naiseliku väe mõlemad jõed – nii must kui valge, nii varju kui valguse pool – on valla ja voolavad vabalt. Minu ellu tulevad vaid tõeliselt väekad väärikad mehed, kes suhtuvad minusse austusega ning pakuvad mulle taevalikke naudinguid ja kosmosesse lennutavaid võimsaid orgasme.

Ma olen naine, kelles on peidus võlur, nõid, šamaan, tervendaja, maag, teadjanaine, jumalanna, ema – minu armastus ja hoolitsus pühivad palgelt murepisarad, tervendavad ihu- ja hingehädadest, leevendavad maailmavalu ning loovad erilisi seisundeid. Ma märkan märke ning kuulan ja usaldan oma intuitsiooni. Ma väärtustan seda, et olen osake hingestatud ilmaruumist, loodusest, ning suhtun kõigesse elavasse austuse ja hoolega.

Leian oma elus regulaarselt aega loodusega kontaktis olemiseks.

Ma pürgin selle poole, et olla teadlik, tajuda end osana tervikust ning teadvustan, et iga minu tegu, mõte ja tunne (jah, ka minu värvikirev emotsioonide kaskaad!) mõjutab maailma mikro- ja makrotasandil ning ma püüan anda endast parima, et elu oleks kestlik, terve, ilus ja hea.

Ma armastan ja austan iseennast ning olen õnnelik ja tänulik, et ma elan!

Naise väe maagiline aastaring